Produktguide
Välkommen
Belysning
Ljuskällor
Moving head
Färgväxlare
LED lister
Fondljus
Ljusreglering
El-distribution
Elektronik
RGB ljusramper, golv och väggar på alla sätt från TDE.

Genom att använda en kapsel för RGB färgerna har man fått ett homogent ljus som upplevs som en ljuskälla och inte tre som normalt är med RGB belysning. TDE tillverkar styrelektronik till RGB kapslarna och har lagt stor vikt vid att kunna återge ett vitt ljus med minimalt färgstick.

Ljuslisterna monteras i 22mm breda aluminium lister som kompletteras med transparant eller opal skyddskåpa med 160gr. spridning. Det finns även 20gr lins att montera i den transparanta kåpan.
Ljuslisterna är i moduler om 84mm med sex RGB kapslar på vardera. Varje modul kan ha sin egen RGB-styrning. Den maximala längden som levereras är om 4 moduler, 336mm men de kan enkelt sammankopplas till max 10m längd med en 24V matning. Kretskorten kan även böjas för montering i böjda utrymmen.
Effekt förbrukningen är max 18W/m.


Väggpaneler eller golv med RGB styrning
Ljuspanelen är 15x15cm med 16 RGB kapslar, och anslutning för tre kanalig styrning. Den kan byggas in i golv eller väggpaneler.
Till ljuslisterna och ljuspanelen kompletterar man med olika drivdon beroende på hur man vill ha ljuslisterna reglerade. Det finns 4-, 6-, och 48- kanalers drivdon med DMX anslutning eller programmerbara som fristående enheter.

LightEasy är en 512 kanalers DMX styrenhet som är lämplig som en fristående enhet. Har även DMX in för att enkelt kunna programmeras via ljusbord. Kan naturligtvis användas i andra applikationer där man skall styra DMX.

Aluminum profil

Monteringen av LED kretskorten görs i en aluminium skena som kan vara max. 10m lång.

 

Kretskort med LED

Kretskortet är böjbart för montering på platser med rundningar ex. räcken mm. Den elektriska monteringen sker med snabbkontakter både för kabel och vidarematning till flera moduler.

Opal glas

För att få jämn ljusspridning 160grader konteras ett opalglas över kretskortet.

Klar glas

För riktat ljus 160gr med högre ljusutbyte kan man montera et klarglas, det finns även en lins med 20gr spridning att montera under glaset. 

 

Light Easy

En smidig styrenhet för 512 DMX kanaler som lämpar sig för styrning av LED belysning. Det finns även extern ingång för inkoppling till andra tryckknappspaneler. För att underlätta programmering kan man ansluta ett ljusbord och ta snap-shot av DMX signalen.

 

Dansgolv eller vägg!

För dansgolv eller om man vill ha en vägg med färgväxling finns den här 1mx1m modulen med 16 fält som är RGB kontrollerade.

 

Kontakt: bertil@w-tech.se  tel. 070-4174410
Senast uppdaterad
2009-02-25 10:41